Familietræning

Det er sjovere sammen

Træn som familie og få styrket jeres bånd, samtidig med i får sjov, udfordrende og lærerig træning.

Vi har god erfaring hos Fitgeneration i at sammensætte træninger hvor alle kan følge med, og føler at de får noget ud af deres tid, uanset alder og erfaring.

Vi tilbyder åbne familiehold med op til 15 deltagere af gangen, hvis i leder efter træning og læring på en og samme tid i et hyggeligt og sjovt miljø, er vores hold helt sikkert noget for jer!

Vi tilbyder familietræning på Vesterbro, Nørrebro, Amager og i Gentofte

Fælles træning som familie styrker forholdet ved at skabe fælles mål og positive vaner. Det inspirerer til en sund livsstil og øger motivationen ved at involvere alle aldersgrupper. Samtidig skaber det et rum for kommunikation og støtte, hvilket styrker både krop og sind og bidrager til en sund og lykkelig familiedynamik.
Få styrket jeres sammenhold
Skræddersyet forløb til familier, med fokus på jeres individuelle mål
Træning på flere lokationer i København i Arcas lokaler
En god måde at få prioriteret sin sundhed og kvalitetstid med sin familie
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Træning i et sikkert miljø, hvor alle får den rette hjælp uanset deres nivea. Når man som familie laver fysisk aktivitet sammen er det med til at styrke sammenhold i familien på en interaktiv og sjov måde.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Flyt jeres grænser sammen. Udfordre hinande i forskellige øvelser og få den rette vejledning til hvordan i skal gribe det an. Vores kompetente trænere står altid klar til at hjælpe jer på rette vej.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Få klaret træningen selvom de små mister tålmodigheden. Har i små børn, så er vores famile hold stadig et sted i kan komme, mens i får klaret ærterne. Tag direkte kontakt og hør nærmere omkring løsninger hertil.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Vejledning af korrekt teknik til alle. Uanset din alder og dit udgangspunkt så er der hjælp at hente på vores hold. Vi har kun erfarne trænere der har 5+ års undervisnings erfaring på CV’et.

Kvalitetstid med familien og sved på panden.