Træning for børn og unge

Alle kan og må træne

Træning for børn og unge skal være et samlingpunkt som er med til at skabe et sjovt men udfordrende miljø, hvor de kan udvikle sig både fysisk som mentalt.

Det hele handler om hvilke rammer træning foregår i.

Hos Fitgeneration har vi stor erfaring med træning af børn og unge fra 6 – 15 år. Vi er løsningsorienteret og gode til at møde alle trods niveau. Vores koncept dækker Crossfit for børn, Styrketræning for børn og motorisk træning for børn.

Vi har alt fra fodboldspillere, kampssportsudøvere, gamere, gymnaster og dem som kun kommer til vores hold som deres eneste træning. FitGeneration’s hold kan bruges som supplement eller træning i sig selv.

Vores træning for børn og unge tilbydes på Nørrebro, Vesterbro, Amager og i Gentofte.

Alle børn/unge lærer forskelligt og kommer med hver deres udgangspunkt. Trods dette er vi hos Fitgeneration eksperter i at imødekommende denne alsidighed samt sammensætte undervisningen og arrangementer i en sådan grad at alle føler sig velkomne og går derfra med ny viden og kendskab til dem selv. Målet med FitGeneration er at skabe en bedre bevidsthed omkring sundhed hos børn og unge, på en sådan måde at det kommer dem til gavn resten af livet.
Børnetræning på Vesterbro, Nørrebro, Amager og i Gentofte for alderen 6 – 9/10 år.
Træning for unge på Vesterbro, Nørrebro, Amager og i Gentofte for alderen 10/11 – 15 år.
Træning er lørdage og søndage i tidsrummet 11 – 12 og 12 – 13
Vi har begrænset pladser på maks 12 deltagere, for at kunne bibeholde en god kvalitet.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Sjov undervisning, hvor store som små vil føle det ikke er en pligt at træne. Vores mission er at skabe et miljø for børn og unge, hvor de ser træning som et legende element og derved ikke bliver sat op som en nødvendighed. Dette kan være faktoren som er med til at udfase skærmtid og derved skabe mere lyst til en mere aktiv livsstil hos dit/dine børn.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Vi giver jeres børn de bedste forudsætninger for at træne på egen hånd, da de instrueres med korrekt teknik i adskillige styrkeøvelser, når de vurderes egnet til denne slags bevægelse. Ingen børn og unge vil ved FitGeneration blive sat til bevægelser de ikke er motoriske klar til.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Plads til alle uanset niveau, øvelser kan skaleres til dit barns niveau, og på den måde få bedre fremskridt. Vores trænere har selv lavet sport på høj plan og ved derfor hvad det kræver og hvilke fejl der kan undgås hvis målet er optimal udbytte af sin træning. Vi må erkende at nogle bare vil give den lidt mere gas end andre, og dem skal der også være plads til. Derfor er alle velkomne hos FitGeneration og ingen vil føle sig glemt eller opleve en træning som ikke rykker dem.
FYSISK TRÆNING FOR ALLE UANSET ALDER
Et sikkert miljø, hvor alle bliver hørt ved brug af god kommunikation i børnehøjde. Hos os er det vigtigt at deltagerne får en ejer fornemmelse af undervisning, og derved opbygget en bevidsthed om hvorfor bevægelse og træning er vigtigt. Alle børn og unge hos FitGeneration inkluderes i undervisningen både når udstyr findes frem og sættes på plads. Ved diverse lege og opvarmnings sekvenser hos FitGeneration får de børn og unge som har lyst, også lov til at komme med forslag til hvad de synes kunne være sjovt at indfører.

Sundhedsstyrelsens Anbefalinger